vendelvoices.nl is Marcel Vendel, 39 jaar en zelfstandig ondernemer

Van jongs af aan was het er al. Iets wat knaagde, en er maar niet uitkwam. En toen ik het enige tijd geleden ontdekte, kon het niet duidelijker zijn. Mijn passie is stemacteren.

Het was een mooi moment om te beseffen dat je iets hebt gevonden dat je écht kunt, en dat ik met iedere vezel in mijn lijf wil doen. Sindsdien speelt het letterlijk elke dag in mijn hoofd en heb ik het niet meer kunnen loslaten.

Workshops volgden. De eerste opdrachten. En uiteraard practice makes perfect.

“Marcels kracht ligt in de animatiesfeer: als het gek en humoristisch neergezet moet worden is hij het meest in zijn comfort zone.” – Barnier Geerling, A-stem en stemdocent

Ik beschik zelf over de benodigde apparatuur om kwalitatieve opnames te maken. Uiteraard kan er niets tippen aan een professionele studio, waar ik met alle liefde naartoe kom. Of het nu om een voice-over, een personage of ander stemacteerwerk gaat: u kunt rekenen op mijn volledige inzet en toewijding!

Benieuwd hoe ik jouw bedrijfspromo, game, animatiefilm of reclame geloofwaardig tot leven laat komen? Vraag dan gerust om een vrijblijvende demo.